Política de privadesa

Kiku Solé, amb telèfon 600 383 449 i correu kiku@kikusole.cat posa en coneixement que disposa de les seves dades de caràcter personal especificades en el corresponent registre.

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució de la relació de contacte entre el titular de la informació i Kiku Solé, i l’esmentada informació personal es conservarà mentre es mantingui la relació de contacte.

La finalitat de la creació, existència i manteniment de les dades, és el tractament de la informació amb la finalitat de respondre les necessitats del titular i permetre l’enviament d’informació comercial.

Tantmateix, i en base al seu consentiment otorgat de forma afirmativa i expressa, ens permet poder enviar-li informació comercial sobre els nostres productes i novetats al correu electrònic proporcionat. Aquest consentiment podrà ser revocat en qualsevol moment a través del correu electrònic kiku@kikusole.cat.

El destinatari de la informació és unicament Kiku Solé, la informació no serà cedida a cap tercer, sempre i quan, no s’expressi el contrari en el missatge o en alguna comunicació amb el titular.